Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 01 - Штип

Тип 3

Трособен стан 66 m 2

СТАН БР. 13, 23, 33, 43
Рб.ПросторијаПовршина
12.Ходник14.00 m2
13.Бања5.00 m2
14.Спална соба11.00 m2
15.Детска соба9.00 m2
16.Дневeн престој со кујна22.00 m2
 Станбена површина61.00 m2
17.Балкон5.00 m2
 Вкупно66.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Ламела А - втора фаза

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 > Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 > Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1