Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 01 - Штип

Тип 5

Трособен стан 73 m 2

СТАН БР. 15, 25, 35, 45
Рб.ПросторијаПовршина
23.Ходник8.00 m2
24.Остава2.00 m2
25.Бања6.00 m2
26.Спална соба17.00 m2
27.Детска соба11.00 m2
28.Дневeн престој со кујна25.00 m2
 Станбена површина69.00 m2
29.Балкон4.00 m2
 Вкупно73.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Ламела А - втора фаза

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1