Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 01 - Штип

Тип 4

Двособен стан 50 m 2

СТАН БР. 14, 24, 34, 44
Рб.ПросторијаПовршина
18.Ходник2.00 m2
19.Бања5.00 m2
20.Спална соба10.00 m2
21.Дневeн престој со кујна27.00 m2
 Станбена површина45.00 m2
22.Балкон5.00 m2
 Вкупно50.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Ламела А - втора фаза

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1