Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 01 - Штип

Тип 7

Двособен стан 47 m 2

СТАН БР. 17, 27, 37, 47
Рб.ПросторијаПовршина
39.Ходник3.00 m2
40.Бања5.00 m2
41.Спална соба12.00 m2
42.Дневeн престој со кујна22.00 m2
 Станбена површина42.00 m2
43.Балкон5.00 m2
 Вкупно47.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Ламела А - втора фаза

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1