Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 01 - Штип

Тип 8

Четирисобен стан 87m 2

СТАН БР. 18, 28, 38, 48
Рб.ПросторијаПовршина
44.Ходник9.00 m2
45.Тоалет3.00 m2
46.Ходник6.00 m2
47.Бања4.00 m2
48.Спална соба10.00 m2
49.Детска соба 18.00 m2
50.Детска соба 212.00 m2
51.Дневeн престој со кујна28.00 m2
 Станбена површина80.00 m2
52.Балкон7.00 m2
 Вкупно87.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Ламела А - втора фаза

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1

Интерактивна Мапа

Стан Тип 10 Стан Тип 9 Стан Тип 8 Стан Тип 7 Стан Тип 6 Стан Тип 5 Стан Тип 4 Стан Тип 3 Стан Тип 2 Стан Тип 1