Алекс Станови

Алекс Станови

ВЕЌЕ 50 ГОДИНИ ГРАДИМЕ ДОВЕРБА!

Трособен стан – 57 m2

Ходник
Дневна соба и кујна
26.20 m2
Бања 4.00 m2
Спална соба 12.75 m2
Спална соба 10.00 m2
Тераса 4.05m2
Вкупно 57.00 m2

Двособен стан – 45 m2

Ходник 2.80 m2
Дневна соба и кујна 18.75 m2
Бања 4.10 m2
Спална соба 15.00 m2
Балкон 4.35 m2
Вкупно 45.00 m

Двособен стан – 45 m2

Ходник 2.80 m2
Дневна соба и кујна 18.75 m2
Бања 4.10 m2
Спална соба 15.00 m2
Балкон 4.35 m2
Вкупно 45.00 m2

Трособен стан – 65 m2

Ходник 7.20 m2
Дневна соба и кујна 22.10 m2
Бања 4.70 m2
Спална соба 11.30 m2
Спална соба 14.95 m2
Балкон 4.70m2
Вкупно 65.00 m2

Трособен стан – 69 m2

Ходник 6.40 m2
Дневна соба и кујна 28.75 m2
Бања 4.15 m2
Спална соба 14.80 m2
Спална соба 10.65 m2
Балкон 4.20m2
Вкупно 69.00 m2

Трособен стан – 71 m2

Ходник 7.60 m2
Дневна соба и кујна 25.95 m2
Бања 4.75 m2
Спална соба 15.10 m2
Спална соба 12.40 m2
Балкон 5.20m2
Вкупно 71.00 m2

Четворособен стан – 95 m2

Ходник 7.80 m2
Дневна соба и кујна 30.00 m2
Бања 5.10 m2
Тоалет 1.90 m2
Претсобје 6.10 m2
Спална соба 10.10 m2
Спална соба 9.00 m2
Спална соба 13.95 m2
Балкон 7.70m2
Балкон 3.35m2
Вкупно 95.00 m2

Четворособен стан – 100 m2

Ходник 11.00 m2
Дневна соба и кујна 32.55 m2
Бања 3.85 m2
Тоалет 2.40 m2
Остава 4.20 m2
Претсобје 6.95 m2
Спална соба 9.50 m2
Спална соба 14.00 m2
Спална соба 8.45 m2
Балкон 7.10m2
Вкупно 100.00 m2