Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

КАТ 3 - Premium 05 - Кочани

Интерактивна Мапа

За подетални информации кликнете на соодветниот стан.

Зградата е со адреса на ул. „Скопска“ во Кочани.