Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 15

Двособен стан 51 m 2

СТАН БР. 15, 32, 49, 66, 83
Рб.ПросторијаПовршина
96.Ходник6.00 m2
97.Дневeн престој со кујна22.00 m2
98.Спална соба15.00 m2
99.Бања4.00 m2
 Станбена површина47.00 m2
100.Тераса4.00 m2
 Вкупно51.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа