Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 9

Трособен стан 80 m 2

СТАН БР. 9, 26, 43, 60, 77
Рб. Просторија Површина
55. Ходник 13.00 m2
56. Дневeн престој со кујна 28.00 m2
57. Детска соба 10.00 m2
58. Спална соба 16.00 m2
59. Бања 6.00 m2
60. Тоалет 2.00 m2
Станбена површина 75.00 m2
61. Тераса 5.00 m2
Вкупно 80.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа