Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 17

Двособен стан 51 m 2

СТАН БР. 17, 34, 51, 68, 85
Рб.ПросторијаПовршина
107.Ходник3.00 m2
108.Дневeн престој со кујна28.00 m2
109.Спална соба12.00 m2
110.Бања5.00 m2
 Станбена површина48.00 m2
111.Тераса4.00 m2
 Вкупно52.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа