Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 5

Четирисобен стан 91 m 2

СТАН БР. 5, 22, 39, 56, 73
Рб.ПросторијаПовршина
23.Ходник5.00 m2
24.Дневeн престој со кујна33.00 m2
25.Ходник8.00 m2
26.Спална соба14.00 m2
27.Детска соба7.00 m2
28.Детска соба10.00 m2
29.Тоалет3.00 m2
30.Бања4.00 m2
 Станбена површина84.00 m2
31.Тераса7.00 m2
 Вкупно91.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа