Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 1

Двособен стан 51 m 2

СТАН БР. 1, 18, 35, 52, 69
Рб.ПросторијаПовршина
1.Ходник5.00 m2
2.Дневeн престој19.00 m2
3.Кујна4.00 m2
4.Спална соба11.00 m2
5.Тоалет6.00 m2
 Станбена површина45.00 m2
6.Тераса6.00 m2
 Вкупно51.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа