Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 11

Трособен стан 72 m 2

СТАН БР. 11, 28, 45, 62, 79
Рб.ПросторијаПовршина
68.Ходник7.00 m2
69.Дневeн престој со кујна28.00 m2
70.Детска соба11.00 m2
71.Спална соба15.00 m2
72.Бања6.00 m2
 Станбена површина67.00 m2
73.Тераса5.00 m2
 Вкупно72.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа