Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 13

Четирисобен стан 88 m 2

СТАН БР. 13, 30, 47, 64, 81
Рб.ПросторијаПовршина
80.Ходник 110.00 m2
81.Дневeн престој со кујна24.00 m2
82.Детска соба12.00 m2
83.Спална соба10.00 m2
84.Детска соба10.00 m2
85.Бања5.00 m2
86.Ходник 26.00 m2
87.Тоалет2.00 m2
 Станбена површина79.00 m2
88.Тераса9.00 m2
 Вкупно88.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа