Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 8

Четирисобен стан 99 m 2

СТАН БР. 8, 25, 42, 59, 76
Рб.ПросторијаПовршина
46.Ходник16.00 m2
47.Дневeн престој со кујна27.00 m2
48.Детска соба11.00 m2
49.Спална соба14.00 m2
50.Спалнa соба14.00 m2
51.Тоалет3.00 m2
52.Бања6.00 m2
 Станбена површина91.00 m2
53.Тераса4.00 m2
54.Тераса4.00 m2
 Вкупно91.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа