Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 4

Двособен стан 56 m 2

СТАН БР. 4, 21, 38, 55, 72
Рб.ПросторијаПовршина
18.Ходник8.00 m2
19.Дневeн престој со кујна25.00 m2
20.Спална соба13.00 m2
21.Тоалет4.00 m2
 Станбена површина50.00 m2
22.Тераса6.00 m2
 Вкупно56.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа