Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 14

Трособен стан 83 m 2

СТАН БР. 14, 31, 48, 65, 82
Рб.ПросторијаПовршина
89.Ходник13.00 m2
90.Дневeн престој со кујна33.00 m2
91.Детска соба11.00 m2
92.Спална соба15.00 m2
93.Бања4.00 m2
94.Тоалет2.00 m2
 Станбена површина78.00 m2
95.Тераса5.00 m2
 Вкупно83.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа