Алекс Станови

ЈАВЕТЕ СЕ НА:

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

ИЛИ ПИШЕТЕ НИ НА:

Зграда premium 05 - Кочани

Тип 16

Трособен стан 72 m 2

СТАН БР. 16, 33, 50, 67, 84
Рб.ПросторијаПовршина
101.Ходник6.00 m2
102.Дневeн престој со кујна30.00 m2
103.Детска соба11.00 m2
104.Спална соба16.00 m2
105.Бања5.00 m2
 Станбена површина68.00 m2
106.Тераса4.00 m2
 Вкупно72.00 m2

Заинтересирани сте за овој стан?

+389 (0)78 410 580 | +389 (0)77 986 830

Интерактивна Мапа